Brush/Others

BR 01- Brush Set 5 in 1 SOLD OUT

Borong : RM8.50 x3pc (RM21)

Pengedar : RM9 x3pc (RM24)

BR 02- Brush Set 5 in 1 (Medium)

Borong : RM7.90 X 3 set

Pakej Pengedar : RM8.50 X3set

BR 03 – MAC FACE BRUSH SET

7 pcs in 1

Borong : RM16.90 x 6set

Pakej Pengedar : RM17.90 X3set

BR 03A – MAC FACE BRUSH SET

7 pcs in 1

Borong : RM16.90 x 6pcs

Pakej Pengedar : RM17.90 X3pcs


BR 04- MAC Face Brush Set

12 pcs in 1

Borong : RM23.90 X6set

Pakej Pengedar : RM24.90 x3set


BR 05- MAC 24pc BRUSH SET NEW!!

Borong : RM45 X6set

Pakej Pengedar: RM48 X3set



BR06- MAC 32pc Brush Set NEW!!

Borong : RM72 X3set

Pakej Pengedar: RM78 X3set


BR 07- Single Face Brush

Borong: RM6.90 x 3pc

Pakej Pengedar: RM7.50X3pc


SP 08-Sponge Face Powder OFFER!! RM3.00 Valid until 28 MAC 2010

Borong :RM3.90 X6pc

Pakej A: RM4.30X6pc


EH 07-MAC EYELASHES NEW!!

Borong: RM8.90 X3p

Pakej Pengedar : RM9.90X3pc

Code : EH08-021

* Setiap code eyelash mengandungi 5pcs. x boleh campur

code bulu mata yg lain.

Code : EH08-001


Code : EH08-023

Code : EH08-026

EH 08-MAC EYELASH 2pc NEW!!

OFFER : RM3.50X5  valid until 15 MAC 2011

Borong: RM5.00 X5pc


BR 09- KABUKI BRUSH ( Dengan pemegang berdiamond pink col.) OUT OF STOCK

Details: Kabuki brushes are most commonly used to apply powder-based makeup such as loose powder, foundation or blush. Must have accessory!!!

Borong : RM10.90X 3

Pakej Pengedar : RM1 1.50X3

BR 10- MAC Kabuki Brush (tanpa penutup)

Details: Kabuki brushes are most commonly used to apply powder-based makeup such as loose powder, foundation or blush. Must have accessory!!!

Borong : RM15 X 6pc

BR 11- MAC Kabuki Brush (Dengan Penutup boleh pusing ) NEW!!

Borong : RM15 X 6pc

Details: Kabuki brushes are most commonly used to apply powder-based makeup such as loose powder, foundation or blush. Must have accessory!!!

BR 12- 32PCS BOBBI BROWN BRUSH SET NEW!!

Detail : 100% synthetic brush. very soft and high quality. Limited Stock!! Grab NOW!!

Borong : RM120  X 2 set (RM240)

Pengedar : RM130 x2 set (RM260)

BR13- MAC Foundation Brush (Limited Stock)

Details : Digunakan utk meratakan foundation jenis cream/ liquid/stick pada kulit wajah anda.

Borong : RM12 X6pc

Pengedar : RM15 x6pc

OFFER : RM10 Valid until 15  July 2011

66 thoughts on “Brush/Others

  1. sya nk tanye :-
    1) semua barang cosmetic yg awk edar original ker?
    2) kalau saya nk jd pengedar/pemborong barang2 berapa kosnya (minimum)?
    3) saya x beberapa yakin dgn online..boleh sya th location?

  2. Sy masih tidak dapat lg email tntang pertanyaan sama ada produk ini original atau tidak dan mcmana sy nk upload gambar produk tersebut. Harap syarikat ini boleh memberi jawapan dengan segera. Terima kasih

  3. nak tahu kat mana lokasi,senang ergi utk buat pemilihan barang.tlg email pada saya alamat dan no hp.

    thanks
    berminat utk jadi pengedar/pemborong

    • Hi natasha,

      pembelian hanya melalui online shj. Untuk brush material dari bahan sintetik, bulu tiruan tapi ianya halus dan sapuannya kemas dan tidak kasar pada muka.
      Kalau yg set brush campur ada juga material bulu haiwan tetapi ianya halal dari bulu musang, tupai, kuda dan kambing. yg kami supply ni grade bagus, bukan dari China. kalau nak dari china boleh sy supply. memang boleh dapat murah sikit tp kualiti kurang ok. kalau minat boleh terus mail item code or sms akak ye…akak confirm kan dulu stock n reply ASAP. thanks

  4. hi kak…nk tanye..BR3 n BR4 still ada lg ker…kalu nk bli direct cene erk..?bli satu set jer xyah borong mcm dalam list tue bleh x..untuk kegunaan sndri jer..sy mmg interest sgt ngan brush tue..kt mana erk company nie..kalu bleh nk trus gie bli sana..
    plz info ye ka…tq

    • Slm,

      Minima belian sekarang kami offer RM300 dah boleh dpt harga borong. Produk boleh pilih sehingga cukup nilai RM300 atau lebih . Pn. boleh mail/ sms kami code item (boleh refer web) dan kami akn check stock dulu. Kalau Pn. nak suruh kami pilihkan pun boleh yg latest or lariss. Juz mention berapa jenis bedak/eyeshadow/mascara/dll yg pn nak. Sy dh mail detail. Check inbox ya. TQVM

      • Salam Nadi,

        sy dh forward email. Check kt spam jg ya kdg2 masuk dlm spam. By d way nk borong NOW kami offer minima kena buat belian RM300. Sebelum ni borong RM500. Setiap code kena ambik 6pcs.

        Cara order : Mail or SMS item code yg anda minat. Mail di captureniaga@yahoo.com. Code boleh refer kat web ya. Kami akn check stock dulu n reconfirm stock secept mungkin. Kalau nk minta kami pilihkan yg latest n yg lariss pun boleh sehingga cukup RM300. Pakej lain : pakej pengedar : RM200 . Yg ni x dpt harga borong, tp kami bg harga pengedar. Beza borong murah sikit dari pengedar.

    • Hi Nadi,

      Nak borong kena beli minima RM300 boleh dpt harga borong. Kalau RM200 kira pakej pengedar : Harga pula dpt harga pengedar. Harga borong lebih murah coz beli byk dari pengedar. Maklumat lanjut check inbox email/ spam ya, coz i ada mail u detail. TQ

  5. salam..kalau sy nak beli utk kegunaan sendiri, adakah harga akan berbeza?…mcm mana kalau sy beli campur2 dan berjumlah melebihi RM 200..adakah sy akan dpt harga utk pengedar? kalau makeup set masih ada stok, sy lebih berminat..

  6. apa beza harga borong & pengedar? nmpk mcm pengedar lebih mahal je? sy refer ke post ini:

    BR 02- Brush Set 5 in 1 (Medium)

    Borong : RM7.90 X 3 pcs

    Pakej Pengedar : RM8.50 X3pcs

    please email me. i interested nak beli in bulk. TQ!🙂

  7. akak, nak tanye ape beza harga pengedar and pemborong ??
    sy berminat nak beli set nie
    BR 03 – MAC FACE BRUSH SET

    7 pcs in 1

    Borong : RM16.90 x 6pcs

    Pakej Pengedar : RM17.90 X3pcs

  8. Salam,sy nk beli campur campur cth mcm set brus satu , make up pallete satu..tp harga kesemua dpt 200..sy dapat harga pengedar ka,..??bolehmcm tu tak..nk beli utk kegunaan sendiri..lg satu ori ke produk nie..tq dear..

  9. hi borongkosmetik,
    i am very much interested in 1 of these 2 items:
    -BR06- MAC 32pc Brush Set
    -BR 12- 32PCS BOBBI BROWN BRUSH SET
    **is the items still available,if yes
    ** would like to know the pricing if i wanted to purchase only 1set

  10. hi…
    kalau nk beli 1 set jer leh x?
    minat either BR 04- MAC Face Brush Set or BR 03 – MAC FACE BRUSH SET
    leh x bg list brushes yg included dlm 2 set ni…
    thanx..

  11. Hai .. Saya berminat nak membeli borong .. boleh verify x price n material stiap produk ? btw adakah jenama mac n nyx ini original ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s