Make Up Pallet


MP 01 -MAC 88 COL.

Borong : RM45 x 3pc

Pengedar : RM50 X3pc

MP 02- MAC 96 COL.

Borong : RM50x 3pc

Pengedar : RM55X3pc


MP 03- MAC 120 COL.

Borong : RM70x 3pc

Pengedar : RM75 X3pc



MP 04- MAC Eyeshadow + Lipgloss +Blusher Pallet

Borong : RM45x 3pc

Pengedar : RM50 X3pc


MAC 180 COL



MP 05- MAC 77 COL.

Borong : RM45x3pc

Pengedar: RM50 x3pc

 

MP06- MAC 39 Eyeshadow + 3 Blusher

Borong : RM30 X2pc

Pengedar : RM35 X2pc

 

24 thoughts on “Make Up Pallet

    • Hi ida,

      Untuk makluman, kami ada Pakej borong, Pakej Pengedar, Pakej RM50: Lipstick/ Eyeliner. Untuk borong, pakej RM500 sebelum ni. NOW kami offer RM300 da boleh dpt harga borong. Pakej pengedar pula RM200. Yg ni u dpt harga pengedar. Beza harga borong ngn pengedar dlm RM1-RM3 untuk setiap barang. So harga borong lg murah coz beli qty nyk. Kalau borong RM1000 ke atas i boleh bg harga lg kurang. Pakej RM50 untuk lipstick ATAU eyeliner shj.

      Cara Borong :
      Mail or SMS item code yg anda minat. Mail di captureniaga@yahoo.com. Code boleh refer kat web ya. Kami akn check stock dulu n reconfirm stock secpt mungkin.
      Kalau ada pertanyaan boleh mail/ SMS ya. Sy ada mail detail info. Check mail inbox or spam ya.TQVM

  1. slm kak…smua mac datas ori ke…n tmpat kotak dpan ada btulis jenama mac ke..? some palette org ckap jenama mac tpi sudah smpai nama mac pun tkde….

  2. hi…im Amy from KK Sabah…i just checked out ur blog..quite interesting…borong rm300 means harga masuk prepaid member ke? and then boleh pilih brg cosmetic smpi harga rm300 termasuk postage? i think nak buat bisnes …just give me detail mcm mana nak jd member harga pemborong thanks

  3. Hi, si nyena from kk,,,dengan nilai harga borong RM300 nie, bole pilih ka brgn cosmetik tu? dah jd member sepanjg hyt?…mau tahu lbih lanjut…

    • Hi nyena….tq berminat
      Ya boleh pilih dan text kami di
      SMS/WECHAT/WHATSAPP 60104202096
      nanti kami bagi tahu selanjutnya
      MEMBER FREE – tg kami sedang upgrade lagi sistem di web baru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s