Lipstick/Lipgloss

lip pallete

LP 01 – Lip Pallete Jan 2014

Borong :  RM22 each x 3pcs min

LP 217- Lipstick MAC .OFFER!

Borong : RM6 x 6pcs (RM36)

Pengedar : RM7 x 6pcs (RM42)

LP 218 – LANCOME Lipstick

Borong : RM5 x 6pc ( RM30 )

Pengedar: RM6 x 6pc ( RM36 )

*Out of  Stock!

LP 219 – DIOR Lipstick
Borong: RM5.50 x 6pc ( RM33 )
Pengedar : RM6.50 X6pc ( RM39)

*Out Of Stock

CH222- Lipstick Channel Super Hydrabase . SOLD OUT

Borong : RM5.50 X 6pc (RM33)
Pengedar : RM6 X 6pc (RM36)

LP 224 (B) -Dazzleglass Lipgloss (like ori patern) OUT OF STOCK!

Borong : RM7.00 x 6pc (RM39)

Pengedar : RM8.00 x 6pc (RM45)

out of stock

7

LP 227- MAC Clear Beauty Moisture  Gold  June 2013

Borong : RM6.50 X 6pc
Pengedar : RM7 X 6pc (RM42)

LP 228- Lip liner MAC (OFFER!! RM18 /dozen)

Borong : RM18/12pcs

Pengedar : RM21/12pcs

LP 229-Lip ice POND’S-

Borong : RM3 x6pc (RM18)

LP 230- Lip ice Mentholetum

Borong : RM3X6pc (RM8)

LP 231 -Hello kitty Charm Lipgloss –OUT OF STOCK

Tapak : Bentuk Hexagon

Borong : RM6 x6 (RM36)

Pengedar : RM7 X6 (RM42)

LP 232 – Lipgloss MAC with black  SOLD OUT

Borong : RM6.50 x6pc

Pengedar : RM7.50 x6pc

20130614_182837

LP 234 – Lipstick BOBBY BROWN (Black Casing)-June 2013

Borong : RM6.50 X6pc (RM36)

Pengedar : RM7 X6pc (RM42)

LP 235 – Lipgloss Queen-SOLD OUT

Borong : RM5.50 x6pc (RM33)

Pengedar : RM6.50 x6pc (RM39)

LP 236 – MAC Lipgloss Pallet-SOLD OUT

6 IN 1 Lip Care

Borong : RM10x6 pc (RM60)

Pengedar : RM12 x6 (RM72)

LP 237-5 IN 1 Hello Kitty Gloss-SOLD OUT

Very Cute & Creamy Tester

Borong : RM9 X6pc (RM54)

Pengedar : RM10 X6pc (RM60)

LP 238 -Lipgloss Hello kitty-OUT OF STOCK

Borong : RM6 x6pc

Pengedar : RM7x6pc

LP240-DIOR Ultra-Closs Reflect(SOLD OUT

Borong : RM6 x 6pc

Pengedar : RM7 x 6pc

LP 244 -PRO Longwear Ligloss 2 in 1-SOLD OUT

Borong : RM7 x6pc

Pengedar : RM8 X6pc

*Hanya tinggal warna gelap dn coklat

LP 246 – Lipgloss Garden Rose

Borong : RM6 x 6pc

Pengedar : RM7 X6pc

SOLD OUT

LP 247 – 3D Effect Mac  Lipgloss (SOLD OUT)

Borong : RM6.80 x 6pc

Pengedar : RM7.50 x 6pc

LP 248- DIOR Iconic Lipgloss –Out of stock

Borong : RM6.50 x6pc

Pengedar : RM7 x6pc

LR 250- LOREAL Glam Lipstick

Borong : RM6 X 6pc

Pengedar : RM7 x 6pc

*tinggal warna gelap dn coklat

LC 251 – LANCOME Gold Lipstick –OUT OF STOCK

Borong : RM6/pc x 6pc

Pengedar : RM7

LP 252- Maybelline Lipice-OUT OF STOCK

LP253- Lipgloss Tiub(Out Of Stock)

Borong : RM6.50 x 6 pc

Pengedar : RM7.50 x6pc

Colour: Terdpt dlm pelbagai warna remaja.

LP254- Dazzle Lipgloss SOLD OUT

Borong: RM6.80 x 6pc

Pengedar : RM7.50 x 6pc

Colour: Terdpt pelbagai warna.

LP 256- Mac Fafi Lipgloss –SOLD OUT

Borong : RM6.50 X6pc

Pengedar : RM7.50 x6pc

LP257-Loreal Glam Lipstick-SOLD OUT

borong : RM5.80 x6pc

Pengedar : RM6.50 X6pc

LP259-MAC Lady Gaga Lipstick + Lipgloss lariss

Borong: RM7.50 x6pc

Pengedar: RM8 x6pc

LP260-12 Col. Lipgloss Pallet- OFFER!! RM10 each valid until 15 MAC 2010

Borong : RM12x6

Pengedar: RM13x6

LP261- Loreal Sweet Pink Lipstick (Round Shape)

Borong: RM6.5 x6pc

Pengedar: RM7.5x6pc

LP262-LOREAL Sweet Pink Lipstick(Square Shape)-JUNE 2013

Borong: RM6.5×6

Pengedar: RM7.5×6



LP267-MAC SuperLipgloss SOLD OUT

Borong :RM6 x6

Pengedar:RM7X6

LP269-SHISEIDO Lipstick Out of stock

Borong : RM5.80 x6

Pengedar: RM6.50 x6


LP270-MAC Emanuel Ungaro Lariss

Borong : RM6X6

Borong : RM7X3

LP271-Ladygaga Lipgloss

Borong : RM6.50X6pc

Borong : RM7X3pc

Pengedar : RM7X6

LP274-MAC Lipgloss Brilliant SOLD OUT

Borong : RM6.50 X6

Pengedar : RM7X6

LP275-MAC Kissable Lipcolor 

Borong : RM6.50 X6

Pengedar : RM7X6

LP278- MAC Marcel Wonders lipgloss  

Ada pelbagai warna

Borong : RM6 x 6pc

Pengedar : RM7X6pc

LP281-MAC Brilliant Lipgloss NEW

Borong : RM6x3pc

Pengedar : RM7X3pc

LP282-MAC  Strip-line Lipgloss NEW

Borong : RM6x3pc

Pengedar : RM7X3pc

MR18-MISS Rose Lipstick NEW

Borong: RM5.80X12pc

Pengedar : RM6X12pc

397_P_13394125428335

LP282- MAC maximum Pro 2 in 1 NEW

Borong : RM8 (min. 6pc)

LIPSTICK COLOR

NOTE : Tidak semua lipstick  yg sampai mempunyai semua code color seperti di atas. Color yg sesuai untuk remaja selalu kehabisan stok. Sekiranya design yg anda tempah tidak banyak color yg tinggal, kami akan campurkan color yg ada ATAU kami akan campurkan dgn design yg lain mengikut code color yg diminta. Harap maklum..

79 thoughts on “Lipstick/Lipgloss

      • assalamualaikum

        mis …akak dari lahad datu, sabah…brminat nk jadi permborong…..n nak bei untuk kegunaan sendiri….color lisptik cantik n menawan….sms 0138103679-rin

      • Wa’laikumussalam kak riny,

        terima kasih kak berminat. akak nak beli lipstick saje pon boleh. color lipstick saya boleh pilihkan yang cantik.
        Kalau akak nak beli

        1 DOZEN LIPSTICK : harga RM72
        2 DOZEN : harga RM120 SAVE RM22

        akak mail sy jika confirm order ya. harga tak termasuk postage.

  1. Hi…Saya nak beli barang persolekan tapi budget saya within RM 300 or kurang dari itu… boleh tak saya order

    juliana (0123560278)

  2. Assalamualaikum
    saya cik su dari sungai petani,kedah.saya berminat tuk menjadi pemborong kosmetik mac,sila hubungi saya melalui email or my fon no 010-3825630

  3. hai kak saya berminat nak jadi peborong@ pengedar,tapi sebelum tu saya nka tnya produk ni selamat tak digunakan…takut nanti jual ada prob plak kak.

    • Hi nana,

      MAC yg kami Supply ni grade A, dari Canada, Japan, Italy dan USA. but mostly from Canada. So, semua produk yg kami supply di jamin selamat digunakan. Setakat ni alhamdulillah dah 2 thn akak supply belum penah ada yg komplen ttg side effect. Semua memuaskan. Akak sendiri pun pakai dari lipstick, lipgloss , bedak, mascara, eyeliner. Malah ada kawan akak puji bulu mata akak cantik macam x pakai mascara. Akak cuma guna mascara yg akak supply ni. Kalau minat juz send mail code item or SMS akak ye. akak check dulu stock, coz stock yg datang sentiasa berubah2 dan cepat sold out. Thanks nana

    • hi yatie, terima kasih kerana berminat untuk jadi pemborong. Untuk Kuantan, masih luas lagi pasaran. Kami dah email details info. Check inbox ya and spam anda sekali. Kalau ada pertanyaan boleh email or sms kami. TQVM

  4. kalau nak beli dalam 2-3 kuantiti je boleh ke? harap boleh ye.. pasal harga saya x kesah sangat. kalau nak up sikit pun x pe…

    • Slm nAdi,

      Lipstick or lipgloss yg out of stockda xda. ada yg kami restock balik, Yg mana satu codenya ya? satu lagi mac lipstick ada 1-18 color. color tone coklat +natural, color tone pink-soft pink, color tone maroon- dark maroon. Cth color ada kt lipstick chart. But x semua ada. Inform mana tone yg u nak kami akan mix.

  5. Saya nak jadi pemborong utk seluruh kawasan sarawak,sekarang saya d kuching,saya selalu ke sibu,bintulu dan miri,Kalau saya nak order lipstick,lipgloss,eyeshadow and compact powder berapa modal yang perlu saya ada,tq

    • salam Pn. Teh,

      Modal minima borong yg anda perlukan cuma RM300. Kalau nak order lipstick, lipgloss, eyeshadow and compact powder, bagi tau kami kuantiti contoh lipstick 1 dozen, kami akan campur kan warna dan design. contoh2 design lipstick ada dlm website.www.borongcosmetic.wordpress.com

      Kalau nak eyeshadow nak yg berapa color, begitu juga dgn compact nak yang single compact powder or 2 in 1? atau boleh pilih code. harga tidak termasuk postage. postage bedasarkan berat dan lokasi. cara order boleh terus mail.

    • hi ordy,

      terima kasih berminat. cara borong, minima belian rm300. boleh mix brand mac, miss rose , bobbi brown dll.
      borong miss rose shj, belian minima rm150 (x masuk postage)
      borong benefit shj, belian minima rm150 (x masuk postage)

      cara order mail code to captureniaga@yahoo.com . kami check stock dulu n reply. bayaran melalui maybank atau cimb sama ada atm/transfer mybnk2u or counter.
      penghantaran guna pos laju. anything email me ya. tq

  6. Salam…boleh email detail katalog & price list ke swandey74@gmail.com. Sy tengok byk out of stock. Actually ramai customer minat setelah sy buat warm up. Isteri sy try whatsapp tapi fail katanya. Pst!!!…saya dari swak. No hp ; 019 816 9026

  7. Salam, saya berminat utk jadi pemborong. Boleh email kpd saya, saya nak tahu lebih lanjut. Tkasih😊😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s