Pertanyaan

Company:

CAPTURE IMPIAN NIAGA (1795926-x)

Lot 2-3-32A Wisma Rampai

5300 Kuala Lumpur

Trading & Supply

Email : borongcosmetic@gmail.com

NOTE :

Sebarang tempahan dan pertanyaan sila Email /SMS /Whatsapp: 010-4202096.

**Pembelian borong Sahaja dan pembelian adalah melalui online.

Cara Order :

Email or Sms , Whatsapp kami item code, kami check avaibility product n reply u ASAP. Tq

108 thoughts on “Pertanyaan

  1. salam puan sy berminat untuk menjadi pemborong du hulu langat tapi saya ingin terus ke syarikat puan untuk memudahkan pemilihan dan pembelian terima kasih,blh x bg alamat

      • Saya mau bertanya bagaimana kalau saya menjadi pemborong pembelian minimal RM 500, apakah boleh saya memilih barang Maskara 1, Foundation 1… atau harus paket x6pc ?
        Dan berapakah biaya sekali shipping ke Indonesia- Tangerang? Berapa lama akan sampai?
        Saya boleh minta price listnya?

        Terimakasih

  2. salam puan saya berminat untuk menjadi pemborong dari tawau, sabah. tolong beri panduan untuk berurusan terus kepada puan.

    • Hi azleen, harga product semua kami dh upload dlm website. juz click on the top page.
      Click bhg lipstick/eyeshadow/eyeliner/compact/blush/brush. Jika ada sebarang pertanyaan email/sms 012-2789535. TQ

  3. hye, i berminat tuk menjadi pengedar secara online, please send me all the details that needed (price, place)… thank you…

  4. Salam, saya berasal dari kuching sarawak berminat nak jadi pemborong. Boleh send katalog ke emel saya n berapa saya perlu tambah kos pengeposan jika saya beli dlm 500?

  5. Hi sya dr brunei….sya berminat nak jadi pemborong…berapa kos penghantaran ke brunei kalau saya beli brg dalam rm700 keatas…Terima Kasih….

    • Hi Pn. azlina, kos penghantaran ke Brunei untuk belian RM700 hanya RM115. kami guna international courier (pos laju malaysia/citylink express). Normally 3 hari dah sampai after shipment. Kalau nk order boleh terus email kami item code, kami akan check stock dulu ya. TQVM

  6. Saya tidak bekerja. Saya bercadang ingin membeli barangan secara borong dan menjual melalui internet. Boleh ke sesiapa membimbing saya bagaimana untuk saya mulakan perniagaan saya. Saya tinggal di Shah Alam. Berapa kos penghantaran yang dikenakan. Boleh ke saya dapat kebenaran menggunakan gambar dalam blok untuk promosi saya. harap dapat menolong saya. sekian

  7. Saya dah check inbox dan spam tapi tak ada pun email yg dikirimkan seperti yang dinyataka…

    ” hi yatie, terima kasih kerana berminat untuk jadi pemborong. Untuk Kuantan, masih luas lagi pasaran. Kami dah email details info. Check inbox ya and spam anda sekali. Kalau ada pertanyaan boleh email or sms kami. TQVM “

  8. Salam sy natasha.sya berminat menjd pengedar.boleh kak bg detailsnya?dan ada ofis kak yg berdekatan di pulau pinang.

    • Salam noranita, beza pemborong buat minima belian RM500. tapi sekarang kami offer borong buat belian RM300 da boleh dpt harga borong. Kalau pakej pengedar: minima belian RM200. beza harga borong murah dari harga pengedar. detail lain sy ada sent thru email ya. thanks =)

  9. salam puan….saya nk tau almat puan d mna?saya ingin mnjadi pngedar…kalu bleh saya nak ambil barang terus ke syarikat puan..

  10. Puan,,,nak tanya..kalau buat belian secara borong..contoh macam blusher BL 224 -MAC Small Blusher (Tiger Box)- perlu ambil 6pcs..nnt puan akan bagi 6pcs tu pelbagai colour ke atau just 1 colour yang sama untuk 6 pcs tu?

    • Slm anita, kalau blusher normally sy akn campur pelbagai color, tapi kalau code cth :BL224 tu xda kaler yg cantik, sy akan campurkan dgn design yg sama tapi kotak je lain. blusher selalu ada 4-6 color saya akn campurkan dgn warna yang cantik/laris.

  11. Salam puan. saya nak jadi pemborong. berapakah minimum belian pemborong n apakah jenis produk yang akan saya dpt andai saya jadi pemborong dengan nilai minimun belian. tq

    • Salam Pn. Suzie,

      Minima belian sekarang kami offer RM300 dah boleh dpt harga borong. Produk boleh pilih sehingga cukup nilai RM300 atau lebih lagi boleh =). Pn. boleh mail/ sms kami code item (boleh refer web) dan kami akn check stock dulu. Kalau Pn. nak suruh kami pilihkan pun boleh yg latest or lariss. Juz mention berapa jenis bedak/eyeshadow/mascara/dll yg pn nak. Sy dh mail detail. Check inbox ya. TQ

  12. selamat sore
    saya dari indonesia,apakah barang ada kirim sampai ke indonesia,saya berminat sekali dgn product MAC? pembelian RM500 apakah harus 1 item 6pcs?tq

  13. Salam. saya Lia Myra dr KL nak tahu lebih detail jika saya nak jadi pemborong dalam biz Kosmetik M.A.C ini. Brp modal yg diperlukan dan berapa byk / jenis kosmetik MAC yg ada d tempat Pn. Boleh emailkan pada saya alamat penuh agar saya boleh datang untuk memilih dan mendapatkan produk terus dari pn.

    Sekian.

  14. Salam puan. saya nak jadi pemborong. berapakah minimum belian pemborong n apakah jenis produk yang akan saya dpt andai saya jadi pemborong dengan nilai minimun belian. tq

  15. Salam,Hai..saya ada beberapa soalan untuk ditanya :
    1- apakah perbezaan pemborong & pengedar? ada lain2 benafit?
    2- contoh barangan RM10 x 3pcs (maksudnye setiap 1 berharga rm10 ataw 3pcs itu rm10?
    3- ada kataloq tk?
    4- Lipstick/eyeshadow ada code warna ?ataw warna ikut gambar yg tertera sahaja
    Maaf saya bertanya banyak soalan..kerana saya betul2 berminat.

    • hi susan, kami punya katalog dalam bentuk online, iaitu click http://www.borongcosmetic.wordpress.com. click kat home page sebelah kanan atau atas pages utk koleksi eyeshadow/blusher dll. kami xde provide manual katalog untuk pelanggan pemborong. selalunya pemborong kami create sendiri katalog untuk customer mrka. maaf ya, jika nak order kena mail code, kami check stock dulu coz brg cepat habis (selling fast). thanks

    • waalaikumussalam Farra,

      beli rm100 x dapat harga borong. nak dapat harga pengedar boleh, beli pakej pengedar rm200 shj. postage ke brunei anggaran dalam rm60 (depends pada berat juga brg yg u order). cara order mail sj code, nanti kami reply ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s