Powder/Foundation

foundation 2 big
FD 03 Two way Big Pallete NEW
Borong : RM 16.00 each  x 3pcs min
chanel foundation foundation
FD 02 -Foundation Miss Rose / Chanel / Dior
Borong      : RM9.20 each  – Min 6pcs
Pengedar : RM 10.00 each – Min 6pcs
2
CL 299 Studio Fix NC 20, NC 30. NC 35 , Nc 40, Nc 42, Nc 43
Runcit   : RM 12.00
Borong : RM9.50
CL 300- MAC Prep + Prime Eyebase SPF 35  June 2013
Borong : RM10 x 6pc
Pengedar : RM12 X6pc

4

FP301 – BOBBY Brown New June 2013

Borong : RM11 X6pc

Pengedar : RM12X6pc

3

CL 302 – MAC Lady Gaga 2 Way Powder Plus Limited collection!! June 2013

Borong : RM10 X6pc

Pengedar : RM12 X6pc

CL303 – MAC PREP+PRIME Eyebase (NEW)-light, natural.

Borong : RM10 X6pc

Pengedar : RM12X6pc


CP 241- MAC COMPACT With Refill (Original Patern) – LARISS
Details : 1 compact powder +1 compact refill
Borong : RM10x 6pc (RM60)
Pengedar : RM12 X 6pc (RM72)

2

CP 243 – Mac Powder Plus 2 Way cake  June 2013

Tone Col : Light /Medium/Tan
Borong : RM8.50 x 6pc
Pengedar : RM9 X 6pc 

LP 245 -Loose Powder + 2 Way CakeCompact Powder sold out

Tone : Col. : NC103 -Natural Col. (Suitable for light or medium skin)

Borong : RM11 x 6pc (RM60)

Pengedar : RM12 x 6pc (RM72)

1

CP 246 – MAC  Studio Fix -New June 2013
Details : Powder Plus Foundation
Borong : RM9.50 x 6pc (RM57)
Pengedar : RM11.50 X 6pc (RM69)

CP 252 – MAC Powder Plus STUDIO FIX (3 in 1)-LARISS. Offer RM12 !

No.1 : 3 tone in 3 compact (light,medium & tan)- boleh buat shading

No.4 : 2 tone in 3 compact (1 light, 2 medium col.)-medium col.boleh buat shading.

Borong : RM13 x 6pc (RM78)
Pengedar : RM15 X 6pc (RM90)

FD 253 – MAC Foundation Tiub 15g 

OFFER : RM4.50 while stock last

Borong : RM5 x 6pcs (RM30)

Pengedar: RM5.50 x 6pc (RM33)

FD 254-Moisturizer Foundation SPF15 (Suitable for Lightskin)-Lariss

Borong : RM8.00 x 6pc (RM48)
Pengedar : RM9.50 X 6pc (RM57)

FD 256-Mineralize Satin Finish Foundation SPF15 –

(Suitable for all Skin)

Borong : RM8.50x 6pcs (RM51)

Pengedar : RM10 x 6pc (RM60)

CL 257-Cover Concealer Pencil –sold out

Digunakan untuk menutupi tompok hitam, kesan jerawat dan jeragat.

Borong : RM5 X6pc(RM30)

Pengedar : 6X6Pc (RM36)

20130614_182424

CP 258 -MAC Sweet Kiss Powder. June 2013

Borong : RM11x6pc (RM66)

Pengedar : RM12 x6pc

 

 

 

 

 

CP261- Single Face Powder Out of stock!

Borong: RM5.50 x 6pc

Pengedar : RM6.50 X6pc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CP 265-MAC FAFI Whitening 2-way cake

2 way cake +  1 foundation

Borong : RM10 x6 (RM60)

Pengedar : RM12X6pc (RM72)

CP266 – MAC FACTOR Compact Powder –LARISS

2 IN 1

Runcit : RM 14.00

Borong : RM11 x3pc

 

 

 

CP270-MAC HYPER REAL Foundation SPF 15

Runcit : RM 14.00

Borong : RM9.50 x3pc

 

 

 

FD 274- Hello Kitty Foundation Sold Out

01
Ivory
02
Nude
03
Medium
04
Sand
05
Tan

Borong : RM9.50 x6pc

Pengedar : RM11X6pc

FD 275- MAC  Foundation Mineral Finish –Lariss

with SPF15

N30 : Ivory/ N50: Natural

Borong: RM8.50 x6pc

Pengedar :RM10x6pc

 

 

 

FD 277-  Foundation Tiub Anti-Aging   SPF20 LARISS! Offer RM7!

Borong: RM8 x6pc

Pengedar : RM9 x 6pc

Color : Ivory & Medium Col.

CP279- Mac Fafi  Compact with refill 

Runcit RM 12

Borong : RM9.50  X6pc

 

 

CP 280- MAC Studio Fix Refill Lariss!

Borong : RM10 x6

Pengedar : RM11 x6

 

FD 282-Miracle Touch Foundation (Out of stock)

Color:

No.3: Light/Ivory, No.2: Natural, No.3: Tan

Borong : RM11 X 6pc

Pengedar : RM13 X6pc

CP283-Single Compact Powder (AVAILABLE) Lariss!!

Borong : RM7.50 x 6pc

Pengedar : RM8.50 x 6pc]

 

 


CP289-MINERAL CAKE POWDER 2 IN 1

Warna : light / Medium / Tan

Borong: RM10 X6

Pengedar : RM11X6


FD290-MAC Foundation LARISS

Borong : RM8.50 X6

Pengedar : RM9 x6

Tone col. : Light /Medium



CP 291- MAC FASHION 3 IN 1 sold Out

Borong : RM12 X6

Pengedar: RM13X6

No.1 : 3 tone in 3 compact (light,medium & tan)- boleh buat shading

No.4 : 2 tone in 3 compact (1 light, 2 medium col.)-medium col.boleh buat shading.

FD 292-BB CREAM Cover Girl Sold Out

Triple effective of pores contraction. Suitable for all skin

Borong : RM8x3

Pengedar : RM8.50 x3


CP 297-MAC Sliver Glam Single Compact Powder   

Borong : RM7.50×6

Pengedar : RM8x6


CP 293- Small Compact Powder + Refill Lariss!

NC25 : very Light      NC35: Light     NC15:Medium        NC20:Tan

Borong : RM7.50 X6

Pengedar : RM8X6

CP296- MAC FAFI Loose Powder SOLD OUT

Suitable for light n natural skin

Borong : RM8 

Pengedar : RM10

Tone  Col: light


FD 297- LANCOME Foundation Photogenic SOLD OUT

The first foundation designed to master light from any angle. Suitable for all skin

Borong : RM9 x3pc

pengedar : RM10X3pc



CP294- MAC Zibra Loose Powder + Compact NEW!! Lariss! 

NC25 : very Light      NC35: Light     NC15:Medium        NC20:Tan

Borong : RM11 X6

Pengedar : RM12 X6

FD 295- MAC Milk Foundation SPF 15  NEW!! 

Helps your skin smooth and fair. Suitable For All Skin

Borong : RM8.50X6

Pengedar : RM9x6

 

 

 

 

 

CP300 – Hello Kitty Two Way Powder 3 in 1-

For combination Skin

Borong : RM12 X3pc

Pengedar : RM14 x3pc

CP 301 – Single Studio Fix Powder Plus Foundation – 

For all skin

Borong : RM7.50 X3pc

Pengedar : RM8.50 X3pc

CP 302- MAC Studio Fix Foundation (like original patern)

Borong : RM8.50x3pc

CP 303-MAC Body lotion

Borong : RM8X3

P121231_133228_edit_1[1]

cp 303 -OLAYTotal Effect powder SPF 15 NEW

Borong : RM7

P121222_013622[1]

FD 305- BB Cream SPF25 Whitening (Foundation) NEW

Borong : RM8.50 (min.3pc)

P121222_012942_Awesome[1]

El 357-PREP +PRIME Skin Refined Treatmet NEW

Borong : RM9 (min. 3)

max factor

max factor compact

CP 305 – MAX FACTOR Pan Cake Powder 2 in 1 – NEW

Borong : RM13 X 3pc =RM39

mac matte foundation powder spf 15

CP 306 – MAC Pro Matte Foundation (Like Original) NEW!

Borong : RM7.50 x3pc = RM22.50

lady gaga single compact

Powder Plus Foundation

CP 307 – MAC Ladygaga Compact NEW!

Borong : RM8.50 x 3pc =

miss rose compact powder

MR20 – MISS Rose Press Powder NEW!

Borong : RM7.50 x 3pc = RM22.50

2011821048277409

CP 308- MAC Studio Tech Powder NEW

Borong : RM8.50 (min. 3pcs)

IMG_0142-78673

CP 309- MAC Over Me 4 in 1 powder NEW

Borong : RM13 (min. 3pcs)

mac foundation

FD 310- MAC Foundation SPF 25

Borong : RM10.50 (min. 3pc)

 

 

mac ladygaga foundation

FD 313- MAC Ladygaga liquid Foundation NEW

Borong : RM8.50 (min.3pc)

IMG_0397

FD 314 – Maybelline BB Cream NEW

Clear Smooth Mineral

Borong : RM8.5 (min. 3pc)

IMG_0395

FD315 – Maybelline Dream Satin Liquid + Maybelline Clear Smooth +Loreal BB Whitening Perfect NEW

Borong : RM22 / set (Dapat 3pc untuk setiap jenis BB)

P130108_232333[1]

MAC Loose Powder NEW

Borong : RM9 (min.3pc)

P130108_232411

POND’S  Powder NEW

Borong : RM5 (min.3pcs can mix)

P130103_021653_Awesome_edit_1[1]

Miss Rose Tiub Foundation NEW

Borong : RM8 (min.3pcs)

C360_2013-01-08-22-37-56_edit_2[1]

Kiss Beauty Stick Foundation NEW

Borong : RM10 (min. 3pcs)

NOTE:

1) Kami mohon maaf di atas kualiti gambar yg kurang memuaskan atas sebab jenis camera yg digunakan. Walaubagaimanapun kami jamin kualiti produk yg kami supply pasti memuaskan anda!!

2) Color Compact/Foundation

Ivory : Cerah * (Warna cerah selalu kehabisan stock. Walaubgmanapun kami akan inform anda sekiranya code tersebut ada warna cerah.)

Natural : warna natural

Tan : Gelap

58 thoughts on “Powder/Foundation

  1. sekiranya barang yang dihantar rosak atau pecah… adakah syarikat anda akan menganti rugi barang yang rosak tersebut?

  2. saya ingin bertanya adakah produk ini sama kualiti dengan yang original?kerana saya di tanya oleh customer saya..apa beza kualiti barang cosmatic ini dengan yang original?terima kasih

  3. Akak cuma nak tau, adakah kandungan produk MAC selamat serta halal dan buatan dari mana?

    Adakah Produk keluaran syarikat tuan yang original?

    Begitu juga dengan berus (make-up set) tu adakah menggunakan material yang boleh digunakan oleh kaum Muslim?

    Terima kasih…kak fia, sandakan, sabah.

  4. Hi, are the product’s ingredients halal and safe? What’s the difference between harga pengedar and pemborong? How can i get the harga borong? Shipping cost to east malaysia? Can u email me the details please? Thanks..🙂

    • Hi nurul, untuk jd pemborong syrt min. belian RM500 dan pengedar RM300. Tp harga borong lebih murah dr pengedar coz anda beli dgn banyak. Untuk order juz email kami item code dan kami akan check dulu stock. kalau confirm kami akan send invoice dan anda boleh buat pembayaran melalui akaun syarikat. Kami akan send barang anda melalui citylink courier express dan pos laju. produk yg kami supply memang tiada side effect dn alhamdulillah setakat ini dah lebih 2 tahun kami berniaga kosmetik tiada aduan lg yg kami terima. Produk ori lebih tahan lama dan kalis air.. Yg kami supply juga tahan sehingga 8 jam tetapi ia tak kalis air.so senang nak tanggal bila anda nak berwuduk/ solat.

  5. salam kak,sye berminat nak mjadi pengedar/pemborong…jd blh tahu cara2.dan nak tahu produk ni ori ke tak…cz ada yg tanye…

    • Hi wany,

      yg kami supply ni replica but gred A dr canada, italy, USA n korea. Ada yg longlasting, waterproof, macam2 ada. refer web ya untuk katalog. warna kami akn mix. borong minima now RM300 only. Untuk tempahan mail item code, n will reply u soon. TQ

    • Hi Suria, maaf ya, pembelian hanya borong shj. wlbgmanapun kami ada beberapa clearance stock untuk suria beli bg kegunaan sendiri. Harga untuk beli bukan borong 2 kali gnda dari harga borong. tp kalau suria berminat saya bg harga istimewa. mail sy ya, nanti sy fwdkan stock yg clearance. TQ =) mail captureniaga@yahoo.com

    • Salam Fasya,

      Barang bleh mix, tp setiap code kena ambil 3pcs. kalau fasya nak mascara 3, eyeliner 4, eyeshadow 8 color 2pc, dll pun boleh, kami boleh mix kan design lain2 tp harga sama. Tp kalau nk pilih melalui online katalog boleh mail code item, kami akn check stock n response scpt mgkin

      Untuk borong kena buat belian dalam RM300 dah boleh dapat harga borong.
      Harga tidak termasuk postage n kami gn pos laju utk penghantaran.

      fasya berminat , boleh mail ya =)

    • Salam Fasya,

      Barang bleh mix, tp setiap code kena ambil 3pcs. kalau fasya nak mascara 3, eyeliner 4, eyeshadow 8 color 2pc, dll pun boleh, kami boleh mix kan design lain2 tp harga sama. Tp kalau nk pilih melalui online katalog boleh mail code item, kami akn check stock n response ASAP.

      Untuk borong kena buat belian dalam RM300 dah boleh dapat harga borong.
      Harga tidak termasuk postage n kami gn pos laju utk penghantaran.

      fasya berminat , boleh mail ya =)

  6. salam.saya berminat nak jadi stokis produck M.A.C nie..saya nak cuba BB Cream tu,,untuk percubaan saya nak cuba sendiri dahulu,,,so klalau saya nak beli 1 tube dulu ,,berapa harganya…

    • hi indra, u nak pilih ke kami pilih? kalau pilih sendiri email saja codenya, nanti i check stock. kalau kmi pilih kmi campur2 design sehingga cukup rm200. tp pd harga pengedar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s