Blusher

 

unnamed

 

 

 

 

 

 

 

 

BL 221 – MAC 4 in 1   Blusher New 

Borong : RM11.50 X3

Pengedar : RM12.50X3

11

BL 222 – MAC  2 way Blusher June 2013

Pemborong : 9 x 6pc = RM54

Pengedar : 10 X 6pc = RM60

BL 223 -MAC BIG Blusher (like original patern)

Borong : RM9.00 X6 =RM54

Pengedar : RM10X6= RM60

 15

BL 224 -MAC 6 Blusher June 2013

 

Borong : RM14.50 X6

Pengedar : RM15.50X6

BL 224(B) – MAC Small Blusher (New Box Design)-sold out

Borong : RM6.50 X6 =RM39

Pengedar : RM7.50X6= RM45

BL 226 -Blusher Touch (with span)-sold out

Borong : RM10 X 6pc (RM60)

Pengedar : RM11 X6 (RM66)

BL 227 – MAC Mix Blusher (OFFER RM7)

Borong : RM8 X6pc (RM48)

Pengedar : RM9X6pc (RM54)

BL 228 – Mineral Blusher (sold out)

Borong : RM6 x6pc (RM36)

Pengedar : RM7 X6pc (RM42)

BL 229 – MAC Blusher Square (DISCONTINUED)

Borong : RM7 X6pc (RM42)

Pengedar : RM8x6pc (RM48)

BL 230 – Mac Mini Blusher  (brown color/orange only)

Borong : RM5.80 x6pc

Pengedar : RM7x6pc

BL233- 2 in 1 Blusher (offer rm8 )

Borong: RM9 x6pc

Pengedar: RM10 x6pc

BL235- Mac Silver Glam Blusher limited

Borong : RM6.50 x6

Pengedar : RM7 x 6

BL236- MAC Signature Blush sold out

Borong : RM7.50 x 6pc

Pengedar : RM8.50 X6pc

Detail: Medium Size

BL237- MAC Art Blush (sold out)

Borong : RM7.50 x6pc

Pengedar : RM8.50 x 6pc

Detail : Medium Size

BL 238- MAC Passion Blush sold out 

borong: RM6.50 x 6pc

Pengedar : RM7.50 x6pc

 

BL240-MAC LOVE Blusher  discontinued

BL242- MAC  “X” Blusher

(OFFER RM6 each valid until 31/8/2011)

Borong : RM6.50 x6

Pengedar : RM7

BL246-MAC Fashion Blusher out of stock

Borong:RM6.50 X6pc

Pengedar:RM7x6pc

BL247-MAC Magical Touch Blush Restockable. Limited Stock!

Borong: RM10X6pc

Pengedar:RM11X6


BL247-MAC LADY GAGA 2 IN 1 BLUSHER OFFER : RM9 

Borong : RM10 X6

Pengedar : RM11X6


BL248- 3 IN 1 BLUSHER (with brush) sold out

Borong : RM13 x6

Pengedar : RM15 x6

BL249- MAC Diamond Blush ( with Brush) out of stock

Borong : RM6.50

Pengedar: RM7.00

BL250-MAC Mini Blusher 

Borong : RM5 x6pc

pengedar: RM6x6pc

BL251-MAC Blusher sold out

Borong : RM6.50 X6pc

Pengedar : RM7 x6pc

BL252-MAC 2 IN 1 Blusher OFFER! RM9 

Borong : RM10 X6pc

Pengedar : RM12 X6pc

BL 255 – MAC Wonder 3 in 1 Blusher-sold out

Details: have many colors with brush

Borong : RM15 (min.3pcs)

BL 254 – MAC Powder blush-sold out

Details: have many colors with brush

Borong : RM6 (min.3pcs)


BL 256- Blusher Mac Apple

Borong : RM6 X3pc

pengedar : RM7 X3pcs

BL257 – MAC Sheertone Shimmer Blush-sold out

Borong : RM6X3

Pengedar : RM7X3

BL259- MAC Marcel Wonder Blusher NEW

Borong : RM6x3

Pengedar : RM7X3

BL263- MAC 5 IN 1 Blusher with Brush (NEW)

Borong : RM15 X3pc

BL264-MAC OVER ME 4 in 1 (NEW)

Borong : RM10 x3pc

BL 262 – MAC 4 Color Blusher (NEW)

Borong : RM12.50 X3pc

Camera 360

BL 263- MAC Baked Blusher

Borong : RM6.50

P121222_163725[1]

BL 264- MAC 2 in 1 Blusher

Borong : RM8 (min. 3pc)

42 thoughts on “Blusher

    • Salam Bella, Catalog kami berupa online. Boleh click button atas setiap page untuk koleksi eyeshadow, compact dll. Kami akan setiasa update product baru dalm sebulan/ 2 bulan sekali. Selalu tgk website ya. TQ

  1. Adakah kandungan produk MAC selamat serta halal dan buatan dari mana?

    Adakah Produk keluaran syarikat tuan yang original?

    Begitu juga dengan berus (make-up set) tu adakah menggunakan material yang boleh digunakan oleh kaum Muslim?

    Saya berminat🙂

  2. Salam ,
    berminat nak jadi pengedar/pemborong …from Brunei .Mac ni Grade bagus kan coz tengok dari picture packaging menarik..From Korea / Dubai/Canada.Tentang brush plak dia lembut tak? Bleh explain sikit so senang nak buat pilihan nak cari pembekal terbaik :)…Thanks yer

  3. salam puan,

    saya berminat nk beli secara borong. saya di fahamkan pakej borong telah dikurangkan dr rm 500 kpd rm 300.
    berikut adalah senarai produk yg saya nak order.

    1) LIPSTICK CHANNEL SUPER HYDRABASE- 6 PCS
    2)LOREAL SWEET PINK LIPSTICK SQUARE SHAPE – 6PCS
    3)LIP LINER MAC OFFER RM15 – 12PCS
    4)EY 213 – 1PCS
    5) EY210- 1PCS
    6)CP281- 6PCS
    7)CP272- 6PCS
    8)FD253- 6PCS
    9)BL250- 6PCS
    10)EY201 – 1PCS
    11)EY206- 1PCS

    TLG REPLY MELALUI EMAIL YER.

  4. salam, saya berminat untuk menjadi pemborong. boleh tolong email saya tentang produk ni?.. saya nak tahu produk ni dari mana & gred apa.. thanx….

  5. Assalamualaikum,

    Saya ingin bertanya tentang kehalalan produk MAC kerana sesetengah daripada mereka mengatakan bahawa produk MAC mengandungi bahan haiwan, saya juga ingin tahu bahan apa yang digunakan untuk membuat berus mekap MAC? Saya berharap jawapan yang diberikan adalah benar🙂

    • Hi Damia,

      Pertanyaan Damia banyak kami terima soalan yg sama tentang staus penggunaan bahan haiwan terutama BRUSH. Untuk makluman, yg kami supply ni sintetik brush, means bulu tiruan yg gred B or gred A. Gred b contoh macam set brush 5pcs. yang gred A lebih lembut dan berkualiti tinggi semua di buat dari sintetik (cth sintetik rambut palsu). Di harap pertanyaan Damia terjawab, jika berminat boleh mail code item yg anda minat. Sy akn check stock dulu dan mail kemudian. TQ dear

  6. saya berminat untuk menjadi pemborong. boleh tak tolong email kat saya tentang produk ni?.. mcmna nak dapatkan produk2 ni…mcmna nk order?

  7. Salam kenal..saya fatma dari Indonesia-jakarta, kalo mau beli, bagaimana cara, minimal pemesanan berapa?. kalau retail bisakah?. berapa beakirim ke indonesia..?. mohon replay ke email saya.

    thanks alot..

    Salam,

    Fatma

  8. saya berminat untuk menjadi pemborong. boleh tak tolong email kat saya tentang produk ni?.. mcmna nak dapatkan produk2 ni…mcmna nk order?

  9. Salam kak.

    nk tny kalau saya beli 1pcs stp produk (campur dgn produk lain2) dgn harga borong stp produk itu sehingga mencecah nila RM200++, boleh ke saya dpt beli dgn harga borong??

    p/s: saya hendak beli utk kegunaan sndr tp kalu da kira sume cecah RM200+ boleh dpt dgn harga borong ka? ke ada harga retail dia??

  10. Salam..sy berminat utk beli produk MAC dari pihk anda..bolehkah sy beli barang 1pcs setiap brg utk blusher sbb sy xmau warna yg sama sbb utk kegunaan sendiri..saya nak beli dengan harga borong..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s